Мира се впусна в приключение

Мира реши да избяга от януарския студ у нас и си подари дълга почивка в един от най-екзотичните курорти на планетата – индонезийския остров Бали.

За никого не е тайна, че през последните няколко години райското кътче неизменно присъства в класациите за най-желани туристически дестинации в света.

Многобройните фотоси, които родната попфолк звезда ежедневно публикува в личния си профил във Facebook, ясно разкриват прелестите и достойнствата на приказната локация.

За броени дни Мира успя не само да се сдобие с бронзов загар и да потопи изваяното си тяло в искрящо сините води на балийските плажове, но и да поязди слон, да се снима с маймуни и да посети впечатляващи хиндуистки храмове с богата история.

 

Изпълнителката от каталога на Diapason Records споделя, че е впечатлена от местните традиции и култура. Определя ги като много различни, но изключително интересни.

Благодарение на вълшебната ваканция изпълнителката се чувства заредена с нови сили и енергия и е готова да покорява нови творчески върхове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!