Милко Калайджиев промени визията си

Милко Калайджиев реши да направи коренна промяна на емблематичния си мустак. След десетилетия на сцената, след силен сезон в „Като две капки вода“, където зае почетното трето място, той се реши на нова стъпка във визията си.

„Реших мустакът вече да бъде малък. Купих си специална машинка за него. Казват му коцкарски мустак“.

Признава, че не се ядосва, защото всички болести идват от това. „Усмивката е голяма работа. Всичките ми бръчки са от това“ – споделя той в „Събуди се“.

Разказва как се чувства в градът, в който е избрал да живее.

„Родът на баща ми е от Свиленград, вече пет поколения живеем тук и се чувстваме добре. След финала на шоуто мисля да каня участниците от „Като две капки вода“ тук, например вечер с Папи Ханс, да дойде тук, да пее, да раздава автографи“ – шегува се Милко.

За третото място в „Като две капки вода“ подчертава: „Важното беше това, което с случи на сцената на шоуто, тази невероятна симбиоза между целия екип. Беше страхотно изживяване“.

Вече четвърт век музиката за него е удоволствие и винаги излиза с усмивка пред публиката и не е имало момент, в който да не му се пее. „Няма такъв случай да не ми се пее! Аз трябва да веселя хората, те са дошли заради мен и са най-важните в случая“ – заявява той.

Не спори с крайните противници на попфолка и си казва: „По-умният отстъпва“.

За бъдещето си на сцената заявява: „Имам много планове! Няма спиране!“

1 коментар към “Милко Калайджиев промени визията си”

  • Бивш почитател каза:

    На кой му пука… И защо не отразихте участието на Галена на Sofia Pride.

    Този сайт умира с всеки изминал ден откакто променихте облика му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!