Милко Калайджиев проговори за незаконното парти и глобата / ВИЖ

Милко Калайджиев, който се оказа в центъра на парти посред пандемията, даде своята гледна точка за случая и санкцията заради нарушаване на противоепидемичните мерки в страната ни.

„Вече ще питам колко хора са на купона, ако пак ме поканят на гости. Ще отида само, ако празненството е в хола, а не в заведение“ – заяви той в „Тази събота и неделя“ по БТВ.

Милко Калайджиев с глоба за нарушение на противоепидемичните мерки

В петък вечерта полицията прекрати две партита в Пловдив и наложи глоби на празнуващите. На едно от тях се оказа и фолк певецът, който бил приятел на собственика на пловдивския ресторант „Рибарника“ – Димитър Тодоринов.

„Бяхме поканени цялото семейство, ние сме стари приятели с Митко. Не очаквах да има толкова хора. Очаквах 10-15 души, но бяха много повече, макар и пръснати на огромно пространство. Имаше и персонал, все пак кухнята работеше“ – разказа още той.

Категоричен е, че не е взел хонорар, а хванал микрофона, за да поздрави своя приятел рожденик. Даже не изпял свои хитове, а чужди парчета.

Певецът пристигнал към 19,30 часа, а един час по-късно вътре нахлула полицията. „Бях изпял 3-4 песни и се канех да си тръгвам, когато дойдоха. Тогава седях на масата, а не пеех“ – обясни хитовият певец.

Убеден е, че един от гостите нарочно е снимал как пее и е направил лайв от купона: „Не го знам този човек, но съм сигурен, че тенденциозно го е направил“.

В телевизионен ефир Калайджиев разказа, че трябвало да чака 3 часа, докато полицаите оформят документите и напишат актовете.

„Моят акт е за неспазване на дистанция, не знам за колко лева. Казаха ми до 300 лева“ – поясни той.

Заради пандемията няма участия, а заведението му в Свиленград е затворено от 27 ноември, оплака се певецът и призна, че е разколебан за ваксините срещу коронавирус.

„Не съм го решил. Много са нови тези ваксини, не знам кои са по-надеждни“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!