Милко Калайджиев предизвика истински фурор

Още с появата си певецът вдигна на крака журито и публиката в „Като две капки вода“

Милко Калайджиев предизвика фурор в „Като две капки вода“ с образа си на Papi Hans и спечели седмичната надпревара.

„Казах на Papi Hans: „Да беше написал по-малко думи!“, пошегува се Милко Калайджиев, който грабна победата, облечен със зеления костюм на изпълнителя на „Суперпалав“ при шестия лайв на „Като две капки вода“.

„Трябва да държи прелъстителен поглед, в стила на Хю Хефнър“, беше съветът на Papi Hans към попфолк певеца, който е един от приятелите му в шоуто. Силата на хумора и доброто настроение, около които двамата се обединиха, бяха потвърдени от публиката и безспорната победа.

Като две капки вода: Милко Калайджиев като Papi Hans

Една от най-разнообразните вечери в седмия сезон на уникалното шоу за преобразявания предложи вариация от образи, стилове и противоречиви оценки. „АЗИС е много различен и ексцентричен. Беше ми трудно с този образ“, заяви ТИТА, която се върна в ранната кариера на попфолк идола.

Предизвикателство се оказа и образът на Bon Jovi, който беше новата задача на Стефан Илчев.

„Ти си откритието на този сезон!“, категорична беше Саня Армутлиева след появата на Мария Илиева като Веселин Маринов. Специалният гост на журито допълни, че певицата винаги има с какво да изненада публиката. Петя Буюклиева изпя в оригинална тоналност песента на Валя Балканска, което ѝ донесе и похвала от голямата българска певица: „Представи се отлично! Нека да има наследници за тази музика!“.

Сред пламъци и метал Деси Добрева се преобрази в Тил Линдеман – вокалът на Рамщайн. Певицата получи определението брилянтно изпълнение от женската част на журито и съвет от Фънки да разучи индустриалния рок.

Папи Ханс се появи с втори женски образ в ролята на носителката на 10 награди „Грами“ – Тейлър Суифт, а Дичо изпълни една от незабравимите арии на Андреа Бочели.

Следващата седмица Papi Hans ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел, а Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и песента към филма „Армагедон“.

Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги, а Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.

„В „Като две капки вода“ трябва да победи, този който се справи най-добре“ – на мнение е Милко Калайджиев.

„Досега винаги съм работил в детайли по всеки образ, който изграждам. Изучавам подробно всички движения, но това наистина беше може би най-голямото предизвикателство за мен, защото Папи е млад, харесван певец и поет. Гледах с огромно внимание движенията му. Разбира се няма как всичко на сцената да изглежда както е в клипа към песента. В него той сменя визията и тоалетите си. За сметка на това аз бях облечен с неговия костюм, който само малко подкъсиха отдолу. Мисля, че гримьорите успяха да ме преобразят успешно.“ – обясни той в „На кафе“.

Истина ли са твърденията, че всъщност Папи Ханс е този, който копира Милко Калайджиев? Защо Милко винаги е обкръжен от дамска компания? Къде ще заснеме клипа към новото си парче и какво смята за конкуренцията в шоуто? Вижте във видеото от предаването „На кафе“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!