Милко Калайджиев на 70: Силен е този, който знае силата на годините

Днес той е един от най-популярните, харизматични и обичани изпълнители в българската музика, за мнозина известен и като Мустакът на Републиката – феноменалният Милко Калайджиев.

Наскоро певецът отпразнува своя юбилеен 70-и рожден ден, а това бе повод за равносметка. В телевизионно интервю той разкри за каква професия мечтаел, преди да избере пътя на музиката.

“Моята мечта беше да стана тираджия. Бях много силен по география и история, и любовта ми към тази география исках да я превърна в мое поприще. Исках да видя всичко – Фиордите в Норвегия, Пратера във Виена, Австрия, да видя Англия… И каква съдба, като певец видях всичко. Бях в Америка, Канада, за Европа няма да говоря дори…“ – споделя изпълнителят в предаването “Събуди се“.

Милко Калайджиев разказа абсурдна история

„Калайджиев е откровен, че човек се чувства на толкова, на колкото си иска. Самият той признава, че вечно е на педал и рядко има спокойствие, но има строг режим, който не нарушава – не пие, не пуши и използва всяка възможност да бъде сред природата.

“Силен е този, който знае силата на годините. Аз съм силен, защото знам какво съм живял през тези години. Създал съм над 200 песни, в които всеки намира по нещо за себе си. Музиката и семейството – това е живота. Аз имам всичко“ – признава още Милко.

Той е категоричен, че остава оптимист и в трудностите. Дори в най-лошите моменти, никога не е губил вяра, че нещата в крайна сметка ще се оправят и подредят.

Реклама

1 коментар към “Милко Калайджиев на 70: Силен е този, който знае силата на годините”

  • Виолетка Илиева каза:

    Евала! Не можеш да му дадеш повече от 30 на човека. Не трябва да се забравят старите изпълнители, изградили магистрала в Поп-Фолка! Специално той има огромни заслуги, за изглаждането на жанра и откриването на изпълнители.
    -„Милко, желая ти от сърце здраве, на теб и твоите близки. Много щастливи моменти и споделени мигове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!