Милко Калайджиев е готов за нови предизвикателства

Милко Калайджиев е готов нов сингъл

Милко Калайджиев е щастлив, че 2019-а започна за него ударно. След като през януари зарадва почитателите на фолклора с песента “Мома Радина“ в дует с Галина Венелинова, певецът вече е готов и с първи поп фолк проект. Ще го представи още докато участва в “Като две капки вода“.

“Докато съм в “Капките“ ще направя 2 песни. Едната е готова и й предстои видеоклип, а имам и още една, която трябва да запиша. Аз лично много я харесвам. Жестока е – в модните тенденции за момента е, както се казва“ – споделя с усмивка изпълнителят пред Планета ТВ.

„Песните не са кючеци, много приятни и лежерни са. Когато пускам нови проекти, винаги се допитвам до моите деца, до съпругата ми, които са ми коректив, както търся и мнението на младите хора” – подчертава той.

Милко Калайджиев има желание да направи и още няколко фолклорни песни и да ги издаде в албум. Замисля се да представи на публиката нови самостоятелни дискове – както попфолк, така и фолклорен. Надява се да успее да ги осъществи още тази година.

По повод участието си в “Като две капки вода“ той отправя благодарност към всички зрители, приятели и почитатели, които го подкрепят. С нетърпение очаква и новите предизвикателства. След като вече успяхме да го видим в образите на Тото Кутуньо, Алла Пугачова и Васил Найденов, в понеделник вечер Милко Калайджиев ще се изяви на сцената с изпълнение на хит на Boney M.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!