Милко Калайджиев в лапите на бяла мечка

Милко Калайджиев остана силно впечатлен от Америка, независимо, че вече е бил зад Океана. В момента той е в Торонто, защото тази вечер му предстои среща с българите в Канада.

Само преди броени часове изпълнителят посети Ниагарския водопад и не скри възхищението си от впечатляващата гледка, която се разкри пред очите му. Милко вече е бил там, но си бе обещал отново да изпита тази емоция, която спира дъха.

Всеки ден певецът поддържа връзка, както със семейството си, така и с режисьора Тенчо Янчев, с когото са близки приятели. Именно той разкри пред planeta.tv част от снимките от турнето на Милко Калайджиев и шеговитите послания към тях.

На един от кадрите певецът позира в обятията на огромна бяла мечка, но още по-забавен е коментарът, който я придружава: “Бяла мечка обикна Милко и ще му носи сьомга до България”, а фотосът от Белия Дом е озаглавен: “Наследникът на Тръмп”.

Утре Милко Калайджиев ще пее за своите почитатели в Детройт, на 11-ти декември е в Лас Вегас, а на 15-ти е в Ню Йорк. До края на своето турне в Америка звездата на телевизия “Планета” ще пее още в Нейпълс, отново в Чикаго и Филаделфия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!