Миле Китич бе нападнат по време на сценична изява

Миле Китич бе нападнат от неизвестен мъж по време на своя сценична изява в заведение в Базел. Това съобщи сръбското издание „Курир”.

Нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната намеса на органите на реда предотвратила по-сериозен конфликт, предаде NOVA.

Миле Китич: Галена е изключителна

Легендарният сръбски изпълнител споделя подробности за случката.

„Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми каза:„ Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това го изведоха. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди” –  обяснява Китич.

Съпругата му – певицата Марта Савич, също станала свидетел на посегателството. Тя била в заведението заедно с Миле Китич и признава, че се е изплашила и разплакала. Не се е наложило изпълнителят да търси медицинска помощ, а концертът продължил.

4 коментара към “Миле Китич бе нападнат по време на сценична изява”

  • Таня каза:

    Когато същите тези мутри ти лепят долари и марки по мазното чело и кравешкия бюст на жена ти, пак ли така олеликаш?

  • Жана каза:

    Да го беше набил! От какъв зор ще отказва?! Нали е певец, ще прави каквото искат хората! Лапа микрофона и почва, а като се прибере у тях да пее що му душа сака на жена си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!