Меди проговори за „Гласът на България“: Коментира участничка, изпяла негова песен

Меди работи усилено по новия си проект. Това стана ясно от споделен от него кадър, на който се вижда, че певецът е в звукозаписното студио, където подготвя трака.

Последователите на фолк идола веднага заявиха настойчивото си желание за хит и вече са нетърпеливи да научат подробности за парчето, с което любимецът им ще атакува в следващите месеци.

За момента Меди не издава подробности около сингъла си, нито кога точно планира да го промотира.

Фолк идолът Меди с голяма изненада/ ВИДЕО

Междувременно актуалният изпълнител си спомни за своето явяване в „Гласът на България“ и поздрави една от участничките в в новия сезон на шоуто, която се яви с неговия хит „Не, мерси“, видя Signal.bg.

„Гледам “Гласът на България” и си мисля какво нещо е животът… Перфектно зная какво изпитва всеки един участник, който вече е на сцената на формат като този. Притеснение, колебание, неувереност, вълнение и най-вече Надежда ! Всички участници имат надежда, че музикалната им мечта ще бъде сбъдната. Точно така се чувствах и аз, когато се явих да участвам преди няколко години… Развълнуван, притеснен, неуверен и изпълнен с надежда. Всички знаете, че не съм спечелил “Гласът на България”, дори не съм стигнал и до така наречените финали! Сега, гледайки как участниците изпълняват мои песни във формата, съм толкова щастлив, че не мога да ви опиша! А на това прекрасно и талантливо момиче Габи искам да пожелая успех и никога да не спира да мечтае!“ – написа той и сподели видеото с изпълнението й.

Реклама

1 коментар към “Меди проговори за „Гласът на България“: Коментира участничка, изпяла негова песен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!