Мая проговори за раздялата с Магапаса и живота си в Америка

Мая от легендарния фолк дует с Магапаса, с когото бяха двойка не само на сцената, но и в живота, разказва за премеждията в живота си и защо е избрала да емигрира в Америка.

Попфолк иконата от 90-те взема важно решение – не само да спре с музикалните си изяви, но и да напусне България. През 2007 г., с няколко написани на лист хартия думи на английски, тя се озовава абсолютно сама на летището в Лас Вегас.

Днес, след повече от 13 години мълчание, някогашната звезда дава първото си телевизионно интервю в „Неделята на Нова“. След години на спекулации и куп сюжети в жълтата преса, бившата изпълнителка на „Пайнер“ говори за изборите без компромиси и доказва, че в попфолка има и хора, които не са готови на всичко в името на парите и славата.

Интервюто с мая Делчева е разказът на една майка, която заради бъдещето на дъщеря си, оставя без шум егото си в България. Стъпвайки на американска земя тя се превръща в един от милионите емигранти, търсещи ново начало.

„В началото почти всяка вечер си събирах багажа и си казвах: „Утре се събуждам, купувам си билет и се прибирам в България“, споделя тя пред Мариян Станков-Мон Дьо. Това продължава три години, докато певицата успява да вземе дъщеря си при себе си.

Вижте какво разказва Мая Делчева за Америка на новия й живот, за България на миналото, за чалгата като манталитет, за спонсорите и за любовта, заради която сме готови на всичко.

Реклама

3 коментара към “Мая проговори за раздялата с Магапаса и живота си в Америка”

  • КрантЪ каза:

    Жалко, че не пеят вече бяха унекални за времето си и още си остават актуални със златните си хитове, може би така е по-добре, защото не се подведоха по комерса. В днешно време би им било трудно след този развлат и простотия, която се бълва постоянно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!