Мария: Успокойте се, мен и такава ме обичат!

Мария отново провокира последователите си в социалната мрежа. Фолк звездата пусна горещи снимки, бързо събраха множество коментари и лайкове от страна на феновете.

Певицата е решена в къса червена рокля като излъчва елегантен сексапил.  Ексклузивните кадри са част от новата й фотосесия, за която тя позира пред обектива на Георги Малев. Гримът е поверен на Кирил Чалъков.

Фенове от Русия, Англия и Испания споделят кадрите във всевъзможни групи за мода и красота.

„На всички, които обсъждат моите недостатъци….. казвам с усмивка: “Успокойте се…….. мен и такава ме обичат!” Прекрасен ден любими!!!!!!!!!!“ – написа Мария над един от фотосите.

4 коментара към “Мария: Успокойте се, мен и такава ме обичат!”

 • Манол каза:

  Не го прибра тоя задник, спокойни сме нищо ново не ни показваш, ще ни учудиш ако се покажеш облечена с поло,а не по п*тка, ц*ци и г*з всички сме виждали, не сме впечатлени!

 • Обективен каза:

  Кой те обича тебе !?
  Нали всеки вижда, че те използват за известно време, хвърлят ти някоя и друга хилядарка за дрешки и клип..и те оставят…..и идва ред на следващия…обичали я ….

 • Ж.Б. каза:

  Седи и се чуди кой куродървец да хване, за да го цоца да й плаща масрафите и пришявките на нея и родата й и по-специално мама и двете са толкова смешни и жалки, че ако има по-ниско понятие от дъното те са под него.
  Мила, мъжете не са толкова прости колкото си мислиш, преди ако са ти минавали номерата сега едва ли! Взема те ползва те хвърли ти някаква сума, ти започваш да прехвърчаш и като му писне Ви събира старозагорската кошница и с боклука през вратата.Така си се поставила!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!