Мария: Тренирам нервната си система, постоянно съм на ръба

Мария представя най-новата си песен “Престъпно твоя”, за която феновете казаха, че е на световно ниво.

“Искам да благодаря за тази оценка, защото тя за мен е всичко. Крайният резултат и крайното мнение на публиката е най-важното. Дали аз ще харесам песента и дали ще се подготвя, както за всеки един проект, в края на краищата мисля, че най-важното е те да намерят себе си и своята любима песен в това парче. Така че благодаря за хубавите думи и за високата оценка. Това е една от тези любими мои песни, в които мога да пея и да лея душата си. Снимахме я в Монако, защото това за мен е най-любимото ми място. От много години го посещавам и винаги съм искала да снимам видеоклип там. А пък след Париж, всичко друго щеше като че ли да е семпло.” – сподели тя в “Автограф”.

Този път заедно с нейния екип са имали много премеждия по време на снимките и нищо не било с тях. На мнение е обаче, че когато нещата се случват толкова трудно, накрая резултатът е блестящ.

“Бяхме в седмицата, в която се подготвяха за Формула 1 и фестивала в Кан. Такава лудница, горе-долу каквато беше в Париж, когато реших, че ще снимам точно в седмицата на модата. Но това е от зодията ми. Така си тренирам нервната система, постоянно да съм на ръба и да видя какво по-лошо мога да изтърпя. С целия зор изкарахме проекта и накрая резултатът е един вълшебен видеоклип към една моя много любима песен.” – обясни певицата.

Мария разкрива пред водещата Галя Димитрова, че в момента нейната любов е точно там, в Монако. Ето защо паралелно с работата, е успяла да направи поредното рандеву с любимия мъж, с когото са заедно от една година.

“Това е мъжът, за когото споделих още в края на миналата година. Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг. Не съм се забързала особено нанякъде. Мисля, че съм във форма. Имам “фенове” извън творческата кариера. Така че се наслаждавам на живота и на хубавите моменти. Гледам да няма лоши, ако има такива, се дистанцирам” – казва още Мария.

3 коментара към “Мария: Тренирам нервната си система, постоянно съм на ръба”

  • Иво каза:

    Мале, мале. Интервю с Мария – ще има голям смях! А освен нервната, не си ли тренира и половата система с дъртаци?

  • Кранта Янкова каза:

    Покрай теб аз постоянно на кенефа, айде вземи се спри малко свалих 10кила за 20 дена нон-стоп да съм яхнала трона като те видя!

  • Кранта Янкова каза:

    Пуснах го,че яко се бях запекла бликнах като водопад мерси Миче винаги мога да разчитам на теб за голяма нужда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!