Мария с ново признание: Липсваш мило мое

Мария е в трескава подготовка на най-новия си проект. Песента е озаглавена “Липсваш мило мое” и съвсем скоро меломаните ще могат да й се насладят.

За музиката и аранжимента фолк звездата се е доверила на Калин Димитров, който е композитор на вечната и най-красива песен от дуета с дъщеря й Марая – “Коледа е”. Римите са поверени на Петя Радева.

Композицията звучи много обещаващо и е поредна заявка за хит, след попаденията “Да ме гали” и “Най-добрата ето”, издават от екипа на изпълнителката.

С последните си няколко проекта Мария се завърна към мелодията и звученето на фолка от любимите години. Баладата й “Престъпно твоя”, заснета по време на Формула 1 в Монако, също се открои сред най-любимите парчета на почитателите й.

7 коментара към “Мария с ново признание: Липсваш мило мое”

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам певицата Мария в песента Най добрата ето защо се съблече почти гола в клипа? Когато те видях за първи път на сцената аз много те харесах имаше хубави песни до сега но аз те помня като най- добрата заедно с певеца Борис Дали? От давна исках да направите един дует с певицата Мария и Борис Дали и да участвате в клипа и двамата? Да но на тази песен да е хубава и да не се съблечеш? Аз много те харесвам като певица и пееш много хубаво! Много ми липсват старите ти песни и новите хито
  ве? Защото певицата Анелия се провали тотално в новата и песен Гъзарка тази песен не ми харесва? Много ми липсват старите и песни на Анелия? И както и Яница тя се провали в песента Фуклата тази песен не ми харесва песента на Яница? И Преслава тя се провари с новите и песни тези песни не ми харесват на Преслава много ми липсват старите и песни на Преслава?

 • Старозагорската мастия Мария каза:

  Долна мастия! Срам и позор за жанра, заради такива като нея му се носи името на лек и пошъл!

 • Мария Кирова каза:

  Вие ме плюете, но аз съм нахална, дори ще излизам от мръсния канал и пак ще Ви напомням за себе си! ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!