Мария: Силната емоция трябва да се изрази в песен

Мария се радва на успеха на проекта „Чувал ли си за такива“. Сингълът излезе преди месец, а фолк звездата на „Пайнер“ е категорична, че се е появил в най-подходящото време.

“Когато изпях парчето, беше точният момент, в който когато трябваше да го изпея. Преди много години един мой приятел, с когото работихме заедно, ми казваше: Когато имаш такова силно чувство, независимо дали адреналин от нещо хубаво, или тъга от нещо несподелено, примерно в любовта, или провал в работата, или в друго, тогава тази силна емоция трябва да изразиш в песен. Влез и запиши едно парче и виж какъв е резултатът. И оттогава винаги, когато трябва да записвам нещо, се старая да има такава емоция“ – сподели певицата в “Шоуто на Слави“.

Мария разкри още, че цялата реализация на “Чувал ли си за такива“ се е случила спонтанно и много бързо.

“Стана много интересно с песента. Имах друго парче, което трябваше да заснема. Бях в чужбина и тогава един мой приятел ми каза: Сега ще ти пусна едно парче, което обожавам. И като ми пусна тази песен, пощурях.  Едвам дочаках сутринта, за да задействам нещата, но бях сигурна, че това е моето парче“ – разказва тя.

ВИЖ/ Мария – Чувал ли си за такива

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!