Мария проговори за причините да спре музикалната си кариера

Мария разкри каква е причината да се откаже от музикалната си кариера. Тя заяви, че мястото й в музиката няма кой да заеме и подчерта, че е постигнала максимумът в кариерата си. Иска й се сега да посвети времето си на семейството. Отбелязва, че от 20 години пее и смята, че на своите 38 години трябва да го „дава по-кротко“.

„Моето място няма кой да го заеме, защото аз съм си го заслужила, и ще си остане така. Смятам просто, че съм от дамите в шоубизнеса – пак ще си остана в тези среди, ще съм в тази гилдия, но няма да съм толкова фронт, толкова отпред“ – обясни изпълнителката в интервю за вестник 24 часа.

Приоритетите си сега обяснява така:„И сякаш ми се иска сега по-спокойно в нощите да присъствам до дъщеря си… Да бъда със семейството си. Ей такива неща ми се искат. Решението е взето комплексно. Изморих се от цялото това нещо“.

Изненадващо Мария прекратява музикалната си кариера

Хитовата певица подчертава още: „За мен това не е състезание. Аз няма какво да доказвам повече. Направила съм и нещата, които не могат да се правят в този жанр. Оттук нататък смятам, че ми се иска да правя други неща. Започнах серия реклами на парфюми и козметика, антиейдж серии (против стареене на кожата – б.р.). Хората искат да знаят какво правим, какво ползваме, как живеем. Това, което за нас е окей, и за тях да бъде окей“.

Не крие, че младите предпочитат други изпълнители. „Аз съм певица на цели две поколения. Знаеш ли колко е интересно и странно, когато ми напишат някой път – чух песните ви от моите родители, израснал съм с тях. Има нови певици, които говорят техния език – на новите поколения, владеят езика на тялото, на сцената. Има голяма разлика в поколенията. Имахме по-различни начини на изразяване. Гледам. Осъзнавам. Разбирам. Не се вписвам в тяхната обстановка. Е, време е за мемоари“ – обяснява звездата.

Решила е да опише живота си в книга, защото го смята за много интересен.

10 коментара към “Мария проговори за причините да спре музикалната си кариера”

 • Storm каза:

  Защо не каже истината? Дърта съм, халката не държи, никой не ме вика да ме плющи, търсят все млади с тесни дупорлани, а моето одавна е бездънна яма. За песни да не говорим, правя някакви за проформа за прикриване на дейност. Книгата как ще се казва? “ Аз и моят живот“. Предполагам ще се започне от: Бях младо Старозагорско к*рве с черни пети и ще опише как е изпотрошила половината к*рове в България за пари и слава.

 • Радомир каза:

  Мария можеше да прави още песни като „Ако бях незаменима“ и „Не, не, не“, „Пияна от любов“, „Единствен“ и т.н., вместо да залага на еднодневки и мелодии на „композитори“, свирещи на йоника по сватби, и лаишки, непрофесионално написани текстове на сервитьорки. Песни като тези, които споменах, са песни със стил, за който не можеш да кажеш „младите искат друго“. Това е стил като този на Глория, който, макар и далече от сегашната мода, си остава евъргрийн. Това са песни, които са за концерти и могат да обхванат всяка публика. Сама го казва – тя е певица на две поколения, ами нека пее и за трето, но не това на 18-годишните, които определено имат други идоли, хубави или лоши. Защо всичките ни певици от чалгата Умрат да правят песни за тийнейджърите – ами не е възможно, нормално е децата да си имат техните си виждания и желания… Жалко е толкова много години труд да бъдат прекратени. Явно музиката не й доставя удоволствие – тогава е оправдано подобно оттегляне.

  • Николай каза:

   Мария даде своеото на музиката и е постигнала такива успехи, за които младите могат само да си фантазират. Тя няма място в такава среда, защото когато те пълнеха стадионите феновете ги уважаваха и искаха. Мария беше звезда, която имаше уникална харизма, тя владееше публиката и колкото и да е хулена, обиждана и осмивана, хората слушаха музиката и. Муизката и докосваше, там къдто другите певици не успяваха. Една легенда!

 • Ужас каза:

  Текстовете на песните и са елементарни и тъпи. Глас няма, уби се да си показва задника. Самочувствие до бога, ще кажеш , че е Дженифър Лопес. Посредствена певица,задържала се ,заради голото чекне, какво им трябва на пияните, не им пука може ли да пее, щом е гола. И каква книга ще пише, като че ли ние не правим секс. Кой се интересува с кого се е чукала. Да се скрие трайно!

  • Весо фена каза:

   И на една каса с водка да съм няма да си я пусна тая. Грозна, противна, творчество никакво, а се има за висша класа, не вижда, че и уличните котки не биха й се изсрали в носа.

 • Кристина каза:

  Една певица спира да пее само когато си изгуби гласа по някаква причина, явно това е станало с Мария, жалко за нея. Мисля, че последните й изяви го доказват.

 • Гошо каза:

  Мария имаше своето място в шоу бизнеса. Беше интересна и харизматична. Не притежаваше силен глас, но това не значи , че не е могла да пее. Вижте само успехите на Били Айлиш. Така наречената „бленда“, която имаше беше приятна за ухото. Имаше присъствие и излъчване, с което привличаше и задържаше вниманието на хората. Няколкото хита, които изкара в годините са безспорни. Не знам защо масата от хората не искат да признаят качествата на много от артистите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!