Мария проговори за новия мъж в живота си

Фолк звездата заявява: Много обичам човека до мен, то си и личи

Светът на Мария все по-често се върти около Лондон. Наред с музикалните й ангажименти, които често я отвеждат в английската столица, любовта е новата муза на певицата във Великобритания.

Днес Мария отново ще пее за своите почитатели там.  Домакин на партито е българският ресторант UNIKAT-2. За разлика от срещите си с публиката, за които винаги говори с охота, за новата си любов звездата на телевизия “Планета” досега не е издала нищо в публичното пространство.

За първи и единствен път тя разкрива чувствата, които я владеят в момента, пред водещата Галя Димитрова. Певицата потвърждава в ефир, че през последните четири месеца често напуска България, защото в чужбина има някой, който я вълнува.

“Бих казала, че се чувствам много добре. Много обичам човека до мен, то си и личи. Той е един изключителен мъж като интелект. Много е близък като години до мен. Естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е. Погледът ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, допълваме се някак” – откровена е певицата в “Автограф”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!