Мария проговори за любовта и дават ли добър пример фолк певиците / ВИЖ

Мария даде отговор на въпроса защо е решила да възобнови музикалната си кариера, след като преди година си взе сбогом със сцената.

„Всяко нещо има своята причина. Нещо ме отказа и нещо ме върна. Това, което ме върна, е любов. Това е най-голямата машина, двигател“ – казва тя в „На кафе“.

По отношение на това дали певиците в попфолка дават добър пример, тя е категорична: „Аз смятам, че с всичко даваме пример – с музиката, много е важно нашето поведение, което идва и от житейската ни позиция. От едни млади, хубави момичета, станахме родители. Това е много важно за нашите деца“.

Мария: Няма как да забравя в живота си жеста на Цветелина Янева

Новата й песен е кавър на хит от репертоара на Цветелина Янева, а за причината да заложи именно на нея, Мария разказва: „Спонтанно, една вечер на луда глава реших да я запиша. Изплакала съм я тази песен, дала съм си цялото сърце в нея и съм благодарна на Цвети, че ми позволи да я запиша в мое изпълнение“.

В житейски план се определя като много истински човек, който много дава от себе си. Не само в партньорството, но в работата и като родител. „Това е магията, когато отдаваш себе си изцяло“ – убедена е фолк звездата.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!