Мария: Предстои голямото ми избухване

Мария е в период на купонджийско настроение и вече са готви за един много важен юбилей. През януари тя ще празнува 20 години на музикалната сцена и тъй като е рожденичка на 13-ти, ще слее двата празника в едно невероятно парти.

“Аз пея от много повече години. Реално започнах от предаването “Като лъвовете”, но стартът ми в “Пайнер” беше преди 20 години. Тогава бях на 18, така че сетете се на колко ще стана през януари. Доскоро се чудих какво мога да направя, защото аз съм правила всичко и съм измислила нещо, което е много интересно. Мисля, че ще бъде много хубаво и на този етап от моя живот това би ме направило много щастлива. Избрала съм си подходящите хора и подходящото място. Искам да е някаква страшна лудница, да е някакъв страхотен купон. Искам да си изпея най-хубавите парчета, да ми дойдат най-готините колеги, приятели и т.н. Януари ще бъде голямото избухване”, споделя тя пред Ива Софиянска по NOVA.

Звездата на телевизия “Планета” разказва за прослушването в комплекс “Приказките”, където се явява прясно завършила училище и от където започва всичко.

“Даже на прослушването бях с абитуриентската ми рокля, защото беше най-добре изглеждаща и ценна за мен. Сестра ми и нейна приятелка ми бяха балет, наехме рокли от операта в Стара Загора, защото изпълнявах две песни на Глория, “Откраднат миг” и “Циганско сърце”. С тези две песни спечелих първия си договор. След това направих първата ми песен “Спомен”, тя веднага си стана хит и с три-четири песни и с такива на колеги започнах да ходя по участия.” – разказва изпълнителката.

Реклама

11 коментара към “Мария: Предстои голямото ми избухване”

 • Албена В. каза:

  Вместо да отиде да направи панахида на Ангел Свиняра от Стара Загора тя ще избухва…

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам певицата Мария би ли направила дует с Емрах или с Борис Дали? Би ли отговорила на тези въпроси? Харесва ми твойте песни браво просто нямам думи?

 • Писна ми каза:

  Aма идиотско и олигофренко мръсна, ненормални е, до кога ще пишеш за лайнявите си диети с циганит Боклук мръсен долен!

  • Виждал съм това каза:

   Заслужено 20 г.Юбилей на фолк небосклона.
   А и …20г. Модна икона!

  • Мария каза:

   Не, не бих направила дует с тях, тъй като имам непоносимост към хора от турски произход.

   • Мария каза:

    Нищо, че съм мангалска проститутка от Стара Загора и който ме види там ме кълне, псува, изпада в истерия и ме замерва с каквото има под ръка само да се разкарам, особено жените, защото ги е срах да не им отмъкна мъжете.

 • Анонимен каза:

  Защо обиждаш Емрах той не ти направил нищо аз го познавам много добре? И съм фенка на Емрах и Борис Дали? Те правят по хубави песни от вас? Емрах ми обещал да направи дует с певеца Борис Дали? Кога ще избухнеш? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  Емрах Тони Стораро Фики ще правят трио? Как се прави песни и хитове? Ще видите? И съм ти фенка на теб отдавна? И правиш много хубави песни просто нямам думи? Продължавай същия дух пускай още хитове? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

  • Мария каза:

   Мерси, хитове се правят с много пари, затова си давам дупето на всеки, който го поиска , ама вече ме научиха и не ме искат много, но аз съм нахална и много упорита, затова директно се нанасям в къщата на поредния спонсор, естествено правя го когато него го няма, в противен случай няма да ме пусне и докато не ми даде пари не се махам, ако излезе костелив орех викам и мама да помага, тогава няма къде да иде все ще плати да се разкараме.

   Очаквайте много хитове и изненади от мен!
   Все още се намират мъже, които не съм минала, ако се наложи ще ги повтарям, важното е да има пари за хит!

 • КрантЪ каза:

  Единственото, с което се прочу е това, че е курва и материалистка! Тя е срам за жанра и жените като цяло!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!