Мария отново залага на Кости

Мария отново залага на Кости. Тя разкри, че в началото на месец март й предстоят снимки на видеоклипа към предстоящия сингъл. Изпълнителката издава, че автор на песента е хитмейкърът Кости Йонита, с когото отдавна не са работили заедно.

Загатва, че той е написал за нея нещо много модерно, което веднага й е харесало. Текстът е създаден от Тина Денчева и също е доста интересен.

“Като цяло проектът ще бъде различен. На 4-ти март ще работя с Bashmotion по заснемането. Клипът ще е мащабен, ще бъде реализиран в рамките на 2 дни и в него ще вземат участие и други лица“ – издава тя пред Планета ТВ.

Мария загатва, че има и още една изненада за почитателите си.  За това с какво ще ги сюрпризира предпочита засега да не разкрива много.

Настроена е много състезателно в момента. Оказва се, че човекът, с когото се състезава, е тя самата с това, което е направила до момента. Като един от най-продуктивните изпълнители, не спира да провокира себе си в търсене на най-доброто. Категорична е, че е водена от желанието си всеки следващ проект да бъде поне едно ниво нагоре.

“Това е нещо, което ми е много важно“ – подчертава звездата на „Пайнер“.

В личен план също държи човекът до нея да се развива, да бъде по-силен от нея и да бъде мъж с главно М. Певицата е откровена, че в момента се чувства прекрасно и се намира в изключително щастлив период от живота си.

“Всички сме живи и здрави. Дъщеря ми ме прави изключително щастлива, задоволява всички мои стремежи и очаквания. Аз съм си посветила живота на нея. Имам любим човек, който ме радва страшно много и ме държи в супер форма. Имам също така много участия, много хора, с които си споделям времето. Няма нищо по-хубаво от това“ – казва още  хитовата изпълнителка пред камерата на “Звездно“.

1 коментар към “Мария отново залага на Кости”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!