Мария: Открих нова страница в живота си

Мария ще отпразнува творчески юбилей след броени дни. Звездата на „Пайнер“ разказва на какво е останала вярна през годините и как се е променила.

„На 13-и януари отбелязвам своя 38-и рожден ден. Подготвям нещо много хубаво за 20-годишния си юбилей на сцената. Напоследък доста излизам и се наслаждавам на живота си. Открих нова страница в живота си. Зареждам се от нощния живот, от срещата с хора, приятели. Има и нова любов. Аз винаги съм влюбена“, споделя тя пред „Папараци“.

Мария с уникален пробив в колаборация с руска звезда

„Музиката е моето сърце. Имам уникалната възможност да изкарвам хляба си като работя това, което обичам. А когато обичаш  това, което правиш, то не те затруднява. А трудните моменти ни учат, така че нека да ги има и тях, за да може да се наслаждаваме на успехите си. Трудните моменти са училището в моя живот“ – казва певицата.

Категорична е, че не дава съвети, защото всеки сам трябва да направлява живота си. „Всеки създава своята история индивидуално. Човек трябва да вярва в това, което иска да му се случи и моментите, в които не се получават нещата, не трябва да те събарят, а да те нахъсват още повече и да те мотивират“.

„Не се усещам като човек, изминал 20 години, единствено трудът ми говори за това, но аз като дух и вътрешно усещане съм още някъде там, по средата. Продължавам да изтръпвам всеки път, когато излизам на сцената, където и да е тя“ – признава още звездата.

Вижте тук какво още сподели тя!

6 коментара към “Мария: Открих нова страница в живота си”

 • КрантЪ каза:

  Заглавието е объркано, каректно е да бъде: „Мара подлъга нов багавурник да й плаща масрафите“.

 • Виждал съм това каза:

  Мария, Честито!Напук на злобарите – давай Напред.
  Доста Дейна и продуктивна като певица.
  В пъти повече, отколкото др. й колежки.
  Супер си и Хитова!
  Помисли и за балада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!