Мария отделя два дни за клипа към „Мен избра“, снима с двама режисьори

Мария събра екипа си, за да клипира новото си парче „Мен избра“. Фолк звездата на „Пайнер“ е отделила два дни за заснемането на лентата към чисто новия си сингъл.

Певицата отново залага на румънския композитор Кости Йонита, който има заслуга за едни от най-големите хитове в репертоара й. Любопитно е, че във видеото ще вземе участие и той.

Междувременно тя публикува тези три нови фотоса, които представяме на вашето внимание тук.

Хубава неделя и успешна седмица пожела Мария на своите почитатели в социалната мрежа и разкри подробности около проекта и екипа, с който го реализира:

„За нас тя почва с клипирането на най-новата ни песен „Мен избра“. Едно много красиво парче на Кости Йонита, текст на Тина Денчева. Режисьори на видеото са Иво Спасов и Костадин Кръстев – Коко. Фифи и Кирил Чалъков ще бъдат с мен, а за гостите ми във видеото – Кости, Стоян и други, ще се погрижат Зоран и Тути. Очаквайте нещо много различно. Ще снимаме два дни, стискайте ни палци. Иска ми се да кажа благодаря и на една жена, която винаги е в сянка, а за мен и най-добрата – Краси, дамата, на която разчитам за нови идеи и красив маникюр“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!