Мария: Няма как да забравя в живота си жеста на Цветелина Янева

Мария направи запомнящо се завръщане на музикалната сцена. Тя е едно от емблематичните имена в попфолка и след като преди време реши да сложи край на кариерата си като певица, феновете дадоха ясен знак, че ще я очакват с нетърпение, ако реши да се върне към музиката.

Оказва се, че и за фолк звездата тази раздяла е била тежка, ето защо наскоро записа нова песен в репертоара си и обяви намерението си да продължи да пее.

Интересното е, че Мария заложи на песента “Давай, разплачи ме“, позната на публиката в изпълнение на Цветелина Янева.

“Тази песен ми е много любима от момента, в който се е появила през 2012 година. Тя е причината, поради която реших да се завърна на музикалната сцена. Цветелина Янева ми я подари и ми пожела много късмет с нея. Беше организирала абсолютно всичко. Освен жест като колега е и много силен приятелски жест, който аз няма как да забравя в живота си оттук нататък. Като артист-изпълнител оценявам това много високо и, ако отново трябва да взема решение да се завърна, отново бих го направила с тази песен. Обожавам я“ – разказва тя пред „Планета“.

Още с появата на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube феновете на Мария я поздравиха за това емоционално изпълнение и не скриха вълнението и радостта си от завръщането на любимата си певица.

Мария се завърна в „Пайнер“ с Давай, разплачи ме / ВИЖ

Режисьор и оператор на клипа е Николай Скерлев. Изпълнителката блести със стилна и много красива визия, за която се довери на дизайнерите София и Доротея Борисови. Гримът е на Цецо Андреев, а косите – на Момчил Спасов. Фотосесията към проекта е дело на Георги Малев.

Реклама

4 коментара към “Мария: Няма как да забравя в живота си жеста на Цветелина Янева”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!