Мария: Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала

Мария – за любовта като муза, болка и наслада

Мария разказва за най-голямата награда, която е получавала, както и за любовта, която я вдъхновява.

“Най-голямата награда за мен е всичко онова, което имам – дъщеря ми Марая, имам вас, имам кариерата си“, заявява откровено изпълнителката.

“Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала. Тя ми дава всичко онова, от което имам нужда като жена, като изпълнител. Така че, пожелавам си тази кариера да продължи още дълги години“ – казва тя пред „Планета Блиц“.

Звездата на “Пайнер“ вече 18 години е част от най-голямата музикална компания в България. Винаги е била сред топ имената в поп фолк жанра.

За тайна при подбора на песните си казва: “Хитовете са въпрос на късмет, защото на мен може една песен да ми харесва и да откривам себе си чисто емоционално, но да не мога да докосна Вас. Песните се раждат от сърцето, а хитовете са вашите любими песни, надявам се, че се срещаме някъде по средата“.

Мария говори и за вдъхновението, което е толкова важно за всеки изпълнител. За нея то идва от любовта на публиката. От всичко онова, което феновете споделят с нея. Разбира се и от желанието им тя да присъства в техния дом, мисъл и във вълшебните им моменти със своите парчета.

“Любовта и музиката за мен са неимоверно свързани. Любовта е музата… Болката, насладата от нея във всичките й аспекти“ – завършва актуалната певица.

2 коментара към “Мария: Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала”

  • Милка каза:

    Като нямаш никакви хитове през последните 5 години не зная за каква кариера говориш??

  • Биби каза:

    Тъпо парче! Не я смени тази дреха ама като няма нови спонсори така е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!