Мария и Марая неразделни

Мария и Марая са неразделни. Освен попфолк идол, Мария със сигурност би била достойна и за наградата “Майка на годината”. Звездата на „Пайнер“ успява да съчетава идеално многото си ангажименти, участия и проекти извън страната с това да бъде и грижовна майка.

10-годишното момиче на изпълнителката вече е 5-ти клас, а известната майка не щади средства за образованието на дъщеря си. Това стана ясно наскоро в предаването “Папараци”.

Марая вече говори перфектен английски език, тъй като е ученичка в една от най-добрите школи в Европа, а именно Англо-американското училище, адекватно продължение на международния детски център, в който Марая започна още на 2-годишна възраст.

През лятото фолк изпълнителката си подари семейна почивка с малката в Монако и предостави на Марая незабравимо изживяване на Френската Ривиера, по случай завършването й с отличен успех.

Тези дни Мария сподели снимки от лежерния им уикенд в парка, с което още веднъж показа силната връзка на двете и необходимостта им да бъдат заедно всеки ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!