Мария Илиева: Трудно ми е и съм изтощена физически

Петя Буюклиева избира между Криско и ТИТА за предстоящия дует на сцената

Изтощителни репетиции подготвят Мария Илиева за образа на Кийт Флинт в „Като две капки вода” това призна самата изпълнителка.

„Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на сцената, експресивността му надхвърлят човешките възможности… Работя много сериозно върху изграждането на най-ексцентричния ми образ дотук. Трудно ми е и съм изтощена физически, но е доста забавно. Ако успея да се доближа и на 50% от енергията на Кийт, ще съм удовлетворена“, разказа тя по време на репетициите за предстоящия лайв.

В понеделник от 20.00 ч. по NOVA българската поп икона ще преобърне сцената като вокала на култовата група The Prodigy.

„Кийт Флинт почина през март тази година, оставяйки милиони фенове и няколко десетилетия музикална история. Всички знаем колко изявен е на сцената, но границата на изопачаването на образа е тънка и Мария трябва да овладее лудостта, която ще се развихри в това изпълнение“, допълват педагозите на шоуто, които участват в изграждането на автентичните образи на участниците.

Следващата седмица Дичо ще плува в свои води със ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се впусне в нов образ от фамилията Джексън с Краля на попа и песента Man in the mirror, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green, а Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА. Самата ТИТА от своя страна ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.

1 коментар към “Мария Илиева: Трудно ми е и съм изтощена физически”

  • Ох боли ме, сърби ме каза:

    Като ти е трудно и си уморена си стой у Вас на дивана!Какво си ревнала, някой да те е карал или лакомията е по-голяма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!