Мария Илиева са завръща на сцената след като стана майка

Мария Илиева се завръща на голямата сцена само месец и половина след като стана майка за пръв път. Певицата признава, че много й се пее и сцената й липсва.

Първото й участие след раждането на сина й Александър ще бъде навръх празника на жената в пловдивски клуб. На 10 март актуалната изпълнителка ще се изяви пред феновете си във Варна.

Двете дати са и премиера на клубната сцена на новото й парче „Всичко“, което за пръв път ще бъде изпълнено на живо. Сингълът излезе седмица преди синът на поп звездата да проплаче. До момента тя не го е пяла пред публика.

След раждането изпълнителката посвети цялото си време на бебето и напълно изчезна от светлините на прожекторите. Тя обаче бързо се е върнала във форма и се чувства готова да застане пред меломаните.

Мария е решила силно да ограничи участията си и да поема само ексклузивни ангажименти, за да се фокусира върху грижите за дългоочакваната си рожба.

Певицата започна да се грижи за музикалния вкус на бебето си още преди да го роди. Тя го възпитавала с класически произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни изпълнения на хора на нейната майка Ваня Монова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!