Мария Илиева отново в различно амплоа

Мария Илиева се изявява с актьорския си талант в нов български филм. След участието си в „Столичани в повече“, певицата ще изгрее с роля и в „Грешници“, режисиран от Симеон Комсалов. Тя заснема сцените си в рамките на само една нощ.

Нещо повече, освен с присъствие на големия екран, изпълнителката на „Нищо“ се включва в продукцията и с песен в саундтрака.

Сюжетът разказва за бивш полицай, който се изправя лице в лице срещу бивш затворник, а между тях стои едно момиче. Никой не иска сблъсък, но накрая той е неизбежен. Всеки трябва да направи своя избор. И някой трябва да загуби, обявяват от екипа на продукцията.

В „Грешници“ с роли се изявяват актьорите Димитър Терзиев, Тодор Танчев, Петър Генков, Николай Върбанов, Николай Йовин, Петър Върбанов, Веселин Калановски и Николай Ишков.

Първият вариант на сценария, дело отново на Комсалов, се появява още през 90-те години, като оттогава досега е претърпял над 10 редакции. Целият снимачен процес на филма е продължил само 12 дни.

„Филмът е заснет без никакво държавно финансиране, с безвъзмездната работа на целия екип и с помощта на спонсори“ – казват от екипа. „Грешници“  ще бъде на екран в кината от 15 февруари, за когато е насрочена премиерата.

Реклама
neustoima

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!