Мария Илиева: Не ме е страх да погледна себе си, когато греша

Мария Илиева и Саня Армутлива си партнират и нямат никакви конфликти, каквито спекулации се появиха в някои издания. Това стана ясно от интервю на певицата, в което тя разказва пред „Папараци“:

„Със Саня сме в чудесни отношения. Не само това. Нейната компания е издател и разпространител на моя албум. Това беше мое решение. Целият ми опит, който имам, и доверието, което личността и трудът на Саня предизвикват у мен, ме направиха категорична, че аз искам точно нейната компания да издаде и разпространи моя албум. Тя е безкрайно интелигентна жена, вдъхновяваща, силна, с много категоричен характер. От нея може много да се учи. Уважение и възхищение имам за нея“.

Звездата на българската музикална сцена е удовлетворена от постигнатото в професионален план, а в личен се чувства обичана и щастлива.

„Обичам често да анализирам себе си, обичам да си откривам грешките. Не ме е страх да погледна себе си, когато греша. Аз съм безкрайно щастлив и обичан човек. Чувствам се реализирана. Това ми дава достатъчно спокойствие и свобода да правя изборите в живота ми, които смятам за правилни“ – споделя  още тя.

Реклама
neustoima

1 коментар към “Мария Илиева: Не ме е страх да погледна себе си, когато греша”

  • Дейвид каза:

    Здравей, Мария! Нямам търпение да разгледам диска, който вече поръчах от music mall. Едно не мога да разбера и то е защо не си включила“Условие 1″ и „Думи“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!