Мария възпя новата си любов в специален проект

”Моето момче“ е озаглавен новият проект, с който Мария скоро ще зарадва своите почитатели. Певицата издаде в ефира на телевизия “Планета“, че песента е много динамична и е посветена на новата любов.

Това, което става ясно от интервюто на изпълнителката пред Галя Димитрова е, че новият проект продължава попфолк линията, която следва в последните си парчета.

“Сигурна съм, че песента много бързо ще влезе в сърцата на хората и ще има голям успех. Тя носи много истина и мисля, че много момичета биха намерили себе си в нея“, споделя звездата.

По предстоящия си проект тя работи с композитора Радомир Кишев и текстописката Петя Радева, а плановете й за видеоклипа са да бъде реализиран извън рамките на България, особено след интереса към “Кажи й“, заснет в Париж.

Наред с работата по “Моето момче“, Мария очаква с вълнение и концерта “17 години телевизия “Планета“. Преди време тя разкри, че вече е готова със своя микс и сценично представяне, и е нетърпелива да поздрави всички фенове на музикалната медия на 4 декември в зала “Арена Армеец“ в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!