Мариана Попова отговори ревнува ли Плачков от секс сцените му в „Пътят на честта“

Мариана Попова отговори на писанията в жълти издания, че страшно много ревнува половинката си Веселин Плачков от секс сцените му в „Пътят на честта“ и го принуждава да напусне сериала.

Гласовитата поп певица вече е наясно от къде тръгва тази информация и даде да се разбере, че желае името й да бъде замесвано по този начин. В поста си в социалната мрежа тя даде недвусмислен знак, че се опитват да си направят реклама на неин гръб.

„Свикнала съм да си мият ръцете с мен, но когато се окаже, че го правят най-близките ти хора е недопустимо! Ревността е за слабите и тесноскроени хора. Аз съм артист, чудесно разбирам изкуството и вярвам в това, което правя. Няма да крия, че не харесвам ниското ниво на хора, които смело се наричат сценаристи, но моля!!!!!…. Нека Мариана Попова да си остане това, което е… Благодаря на всички, които слушат и уважават музиката ми а другото не е за мен“ – гневи се именитата изпълнителка.

Няколко дни по-рано Попова отново намекна за спекулациите, че е в люта вражда с актрисата София Маринкова, която е екранна изгора на Веселин Плачков в „Пътят на честта“.

Тя парира слуховете за „грозните сцени на ревност“, които уж правила на снимачната площадка на поредицата, заради еротичните сцени на героите Киро Християнина и Жаклин Станкова.

„Избихме се и ни е хубаво! Колко е важно да сме човеци! Бъдете!“ – отбеляза Мариана над снимка, на която позира с годеника си, Маринкова и журналиста от „Дарик“ Драго Симеонов.

Плачков също коментира клюките в социалните мрежи с думите: „Жълта пумия, тъпи клишета и неадекватни и бездарни хора !Достойнство, чест, морални устои са думи непознати за вас! А естетика в изкуството е нещо, което дори не можете да дешифрирате в плиткоумните си мозъци. Лъжите и ПР-а на гърба ни показва нищожно малките ви стремежи и уплашени душички. Не ви е срам …“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!