Майката на Азис с разтърсващо признание за сина си / ВИЖ

Майката на Азис се появи изненадващо в пилотния епизод на „Забраненото шоу на Рачков“. Повод бе изявата на именития певец навръх рождения му ден. Кралят на попфолка изпълни емблематичната песен на Роси Кирилова – „Най-добрата дума“, посветена на майките. Изненадата за певеца бе, че от чужбина, специално по покана на Рачков, на сцената се качи и майка му.

Гергина шашна зрителите с начина, по който изглежда, а по-късно Азис написа топли думи на благодарност към майка си, публикувайки и снимка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

Азис се ражда на 7 март 1978 г. в женския затвор в Сливен. Там майката на бъдещия крал на попфолка попада заради баща си. Лелите на Азис преди време в „Ничия земя“ разказаха, че бащата на Гергина я вкарва в затвора, за да се отърве от Троян, бащата на Азис. „Васко е роден от забранена любов. Баща му е турски циганин, а ние сме от Кардарашите“, разказаха тогава те.

Самата Гергина неведнъж е споделяла, че е искала да направи аборт. Просто не се чувствала готова да бъде майка. Всъщност на документи дори абортът бил направен, но отивайки в уречения ден и час за процедурата, лекарите установяват, че тя е в доста напреднала бременност и няма как да се направи аборт. В крайна сметка Азис се появява на бял свят, въпреки мнението на своите баба и дядо.

Първоначално записали Азис не като Васил, а като Станислав – на двете баби, Станка и Славка. Но бащата на Азис настоява той да бъде кръстен на баща му – Васил. Така и става.

По-късно в популярна кампания Азис споделя, че майка му го е обличала с дарения от БЧК. „Хранили сме се с продукти с изтекъл срок на годност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени заради това“.

От малък Азис знаел, че ще стане звезда. Гергина обаче не му вярвала. „Един ден ще стана звезда, обещавам ти! И като стана звезда, ще те направя, майко, много богата! Ще ти купя, майко, най-хубавите дрехи, коприни, пръстени, кадифе, огърлици, всичко ще ти купя, майко! Ти си моята кралица“, казвал ѝ Азис. Както се казва, останалото е история, припомнят от vbox7.com.

Реклама

1 коментар към “Майката на Азис с разтърсващо признание за сина си / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!