Магапаса показа снимки на новородения си син / ВИЖ

Магапаса, който стана баща за втори път на 45 години, не крие огромната си радост и с удоволствие споделя пред последователите си в социалната мрежа най-съкровени лични моменти.

Второто му дете – Петър, се роди в САЩ 22 години след първородната му дъщеря Кристиана, която е от връзката му певицата Мая. Щастливата кака показа брат си в социалните мрежи и с вълнение коментира, че той е толкова красив, колкото й майка му Денислава.

Щастливите родители наскоро направиха Погача, по стар български обичай, в деня на навършването на 40 дни на наследника си, който се появи на бял свят на 1 декември 2020 годна.

„Погачата на нашия Петър! Нека животът ти бъде толкова сладък колкото си и ти! Орисан беше с най-прекрасните пожелания, вярваме, че те ще бъдат част от твоята приказка, която ще създадем за теб! Много те обичаме, лъвче! Бъди благословен!“ – с емоция пише гордият баща.

Партито, на което според традицията присъстват само жени, е решено в сини цветове. Магапаса от години живее със семейството си в Чикаго, а сега с вълнение разкрива, че е посрещнал коледните празници в България.

Реклама

1 коментар към “Магапаса показа снимки на новородения си син / ВИЖ”

  • Анонимен каза:

    Коя е тази погача в която се слагат снимки това явно е нова рецепта 😀 xD

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!