Люси и Ани Хоанг открито за фалита си

Людмил Иларионов – Люси и Ани Хоанг, които малко преди пандемията решиха да се изявяват в ново поприще като отворят собствен ресторант, фалираха начинанието си буквално за дни.

Режисьорът и певицата направиха голяма инвестиция в бутиковото си заведение в Елин Пелин, разположено в непосредствена близост до парк. Атрактивната визия е а ла „Disney“ – изрисувани стени и ретро автомобили са само част от интериора. Шеф готвачите пък са от Гърция и Турция, а менюто е със специалитети от италианската кухня.

Цели 6 месеца Люси и Ани са работили по този проект и са теглили кредит, за да реализират идеята си. Заведението отваря врати на 12-ти март и на 13-ти вече е затворен за посетители.

Фолк певицата Ани Хоанг стартира нов бизнес / ВИЖ

„Заведението ни работи само един ден. Общо взето, като всеки един човек решихме да направим нещо много хубаво, а своята помощ ни оказа и бащата на Ани. Направихме страхотен ресторант!“ – споделя режисьорът в „На кафе“.

„Никой не очакваше това да се случи, а всичката стока, която бяхме заредили я изхвърлихме. Късмет… Влагахме и мислехме, че ще си върнем вложените пари, но не се случи така. Ние не бяхме на себе си след като обявиха извънредното положение. Бяхме стресирани. Имаме огромна инвестиция и в момента, в който спряхме да работим бяхме във фалит, положението е страшно лошо“ – разказва той.

По никакъв начин не могат да кандидатстват за помощ по мярката 60/40 и се надява държавата да даде рамо на малкия и среден бизнес. Признава, че нещата са много зле и в музикалния бизнес.

„Отпаднаха ми 4 видеоклипа, на Ани и отпаднаха доста участия. Ние, музикантите, бяхме първите, които спряхме да работим и ще сме тези, които ще започнем да работим последни“ – на крие притеснението си Люси.

Реклама

2 коментара към “Люси и Ани Хоанг открито за фалита си”

  • Таня каза:

    Бездомните кучета почнаха да изчезват точно когато тая виетнамска фарашка реши да отваря ресторант. Случайност? 🤔

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!