Люси Иларионов: Като по-голям от Ани Хоанг се опитвам да правя компромис

Ани Хоанг и Люси Иларионов са заедно повече от 8 години. Двамата са сгодени от 2013-а, но все още не са правили сватба. Винаги празнуват Свети Валентин и разкриват своите малки тайни за щастлив съвместен живот.

Романтиката е в малките неща, които те карат да се чувстваш специален, в това са убедени и двамата. В началото Люси е бил по-романтичен. Типично в свои стил той поднася годежния пръстен сутрешно с порция пържени филийки, любимата закуска на неговата любима.

“Аз станах, изпържих филийки, приготвил съм поднос с храната и в един момент тя влиза. Бях изненадан, но вече бях сложил пръстенчето на таблата, но когато така стават нещата, мисля, че е много по-естествено” – си спомня Люси в „Папараци“ по БТВ.

Сега обаче Ани Хоанг е по-романтичната и постоянно го изненадва с любовни бележчици, които крие на различни места.

“Люси работи много, доста е зает, но аз не го оправдавам, защото вярвам, че за да се съхрани една любов, трябва да има и почивни дни, да има романтика и любов, и т.н.” – подчертава тя.

Двамата споделят, че на хоризонта не се задава сватба, защото отдавна живеят като семейство и бракът по никакъв начин не е гаранция за щастлив живот.

“Аз съм имала възможност да снимам с булчински рокли, така че това не ми е фикс идея. За мен е важно с човека, с когото живея, да се разбирам. Ние си живеем почти като женени, просто не сме подписали в Общината” – казва певицата

Според нея, връзката им се крепи на баланса помежду им.

„Аз съм доста по-буйна като характер. Люси е уравновесеният. Намираме някакъв баланс и определено ни се получава“ – не крие тя.

Люси Иларионов добавя: „В една връзка най-важното е компромисът. Като по-голям от Ани се опитвам да правя компромиси. За всичките тези години заедно (осем и половина) имаме някои леки спречквания и по-буйни караници. Тя е зодия Лъв“.

Фолк звездата  е категорична: „Люси винаги може да ме изненада. За 14 февруари разчитам на него“. Режисьорът издава: „Правил съм й различни изненади. Например организирал съм пътуване в чужбина, без тя да знае“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!