Люси Иларионов и Ани Хоанг продават бизнеса си: Много е трудно

Люси Иларионов и Ани Хоанг от години са заедно в живота, а вече заедно и в музиката. Наскоро режисьорът и неговата половинка представиха първия си дует – „Обичам те завинаги”.

„Това е първата ни обща песен, въпреки че сме заедно от доста години. Мога да кажа, че това беше парче, създадено по време на пандемията” – сподели Ани в „Събуди се“.

„Ние получихме музиката от Велислав Драганински, която много ни хареса, и решихме да направим тази песен. Мариета Ангелова написа част от текста, в началото. След това го довършихме с Лора Димитрова” -обясни Люси.

С „Обичам те завинаги” двамата твърдят, че искали да имат нещо тяхно, лично.

Ани Хоанг и Люси се врекоха: Обичам те завинаги / ВИДЕО

Иларионов признава, че е свикнал с хейта и жълтите медии. Въпреки че доста често в публичното пространство се пише, че половинката му си е сложила силикон, истината е друга.

„Тя е може би единствената певица в България, която няма нищо изкуствено по себе си“ – категоричен е Люси.

Двамата са решили да се сбогуват с ресторантьорския бизнес, с който се захванаха точно, когато започна пандемията от коронавирус. Ресторантът им в Елин Пелин претърпя крах заради рестрикциите, като загубите са  били колосални.

„Не ми се говори. Замислихме се да го продадем бизнеса като цяло, ако някой иска да се занимава… Много е трудно. Най-лошото е, че държавата не прави нищо за малкия бизнес. Никога не можеш да излезеш на нула. Това да събереш всичките си пари, да вземеш от приятели, да вземеш кредити, да вложиш в едно нещо толкова пари, да го отвориш и да очакваш, че всичко тръгва, а на следващия ден да те затворят. Беше много трудно и с хората, които работят при нас“ – разказва режисьорът.

Люси и Ани Хоанг открито за фалита си

„И в музиката е трудно покрай пандемията, но е добро удовлетворение в тези тежки времена“ – казва Ани и допълва: „Аз подготвям няколко проекта, от Люси също може да очаквате изненади в професионален план“.

„Един артист с музиката трябва да изразява най-вече себе си, а не да гони вълната“ – убеден е Иларионов.

3 thoughts on “Люси Иларионов и Ани Хоанг продават бизнеса си: Много е трудно”

  • Петър Христозов каза:

    Много ясно. Тоя тъпак нищо не може да направи като хората. Нека гаджето му продължи да си проститурва и да се издържат така. Никой вече не желае да работи с този интригант и като режисьор.

  • Michael каза:

    И двамата са некадърници с огромно самочувствие, без покритие! Китайката СБА и Фантастико в циганския Елин Пелин я чакат за чистачка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.