Люси Иларионов за скандала с новия клип на Софи Маринова

Люси Иларионов коментира и скандала с новия клип на Софи Маринова „Мили, мили“. Лентата, режисирана от него, е заснета на територията на природния феномен Каменните гъби (известен още като Скални гъби),  разположен край село Бели пласт, между Хасково и Кърджали. Скалните образувания с формата на гъби са изваяни в риолитови вулкански туфи.

ВИЖ / Софи Маринова – Мили, мили

По повод на медийния шум, разразил се около това, че неправомерно е използвана локацията за снимките на видеоклипа, режисьорът коментира казуса в „На Кафе“.

„То не е забранена, просто нямаше никой там. Проблемът беше, че това са били някакви гъби. Едно жълто издание пусна статия, подхваната и жълтите сайтове. Ако е забранено, трябва да има прегради, камери. Трябва Министерството на културата да започне да ги представя тези неща и на българите. Защото ние, които сме си българи, не ги познаваме“ – заяви Людмил Иларионов – Люси.

Местността, в която се намират скалните формации, е обявена за природна забележителност още през 1974 г. със заповед на Министерство на околната среда и горите.

3 коментара към “Люси Иларионов за скандала с новия клип на Софи Маринова”

  • обективен каза:

    „То не е забранено просто нямаше никой там“ – с тази реплика ако обера банка щото „няма никой там“ дали ще е ОК

  • ваня каза:

    колко тъп трябва да си да кажеш То не е забранено нямаше никой там .. ??!! В България си има закони , както има защитени видове животни ,защитени видове растения така има и забранени територии за снимки и т.н би следвало преди да се снима клип да се иска разрешение от дадените институции ама от къде толкова акъл !! Тази постъпка много говори и за него и за Маринова и професионализмът им .Някак си изцепките на Маринова сме свикнали да ги приемаме нормално , то не бяха ибягали младоженци от сватбата , то не беше шарлатански номера в тв предаване , то не бяха бременостти , то не бяха бойща и любови ,то не бяха клипове на забранени места някак си много несериозно вече и освен за смях за нещо сериозно трудно да я възприеме човек това е когато си име и талант и сам да си плюеш на всичко защото умствения ти багаж е 0

  • Анонимен каза:

    Тези гъби са снимани още в първия клип на Сиана „Защо”, не знам там кой е режисьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!