Люси Иларионов засне ултра модерен и иновативен клип на Ани Хоанг / ВИЖ

Ани Хоанг посреща пролетта с нов мащабен проект. Идеята е реализацията на видеото е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси, който дава старт на първия 8К видеоклип на песен в България.

Екипът на Signal.bg научи, че песента е модерна и по-близо до поп музиката, а тематика е доста интересна.

Лентата е заснета в чисто ново и изключително модерно студио, а начинът на снимане е иновативен за страната ни.

Още от първите споделени кадри се вижда, че атрактивната певица и топ режисьорът залагат на ефектен и доста скъп проект.

Очаква се клипът да бъде промотиран този петък. Междувременно публикуваният от Ани Хоанг фотос предизвика голям интерес в мрежата.

Реклама

6 коментара към “Люси Иларионов засне ултра модерен и иновативен клип на Ани Хоанг / ВИЖ”

  • 4estniq каза:

    И тия като Константин първо реваха по телевизиите,че нямали работа, нямали пари, щели да фалират, а сега иновативен и скъп проект.Де да беше такова положението за всички българи…така да нямат пари.

  • Иха каза:

    Тая котки ли е драла на облегалките? А зад нея се вижда слонски гъз, ще е яко ако докато седи и припява слона да пръдне, може и да дрисне, ако му е кеф.

  • Чичко Паричко каза:

    Ако се намери и кой да й направи на Анито и свестна песен, както Люси и прави клипове , няма да е зле ….. иначе само ни залива с тъпи песни с добра визия…. ама песните й са толкова тъпи че колкото и да е хубав клипа ти се отщява да го гледаш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!