Любо Киров: Това е история като за кино, може да се случи на всеки

Видеото към третия сингъл от най-продавания български албум за 2018 г. е снимано в Гърция с участието на носителя на „Икар“ Боян Арсов

Любо Киров вдъхнови актьора Боян Арсов да пробяга 20 км пред камера и да повтори упражнението още четири снимачни дни при супер силни ветрове, на милиметри от бездната на Средиземно море.

Пресечна точка между изпълнителя на годината и носителя на „Икар“ за главна мъжка роля е видеото към „Както преди“. Едноименната песен е трети сингъл от най-продавания български албум за 2018 г. и е заснета в Гърция от екипа на режисьора Кирил Киров-Кико.

„Това е една история като за кино, която може да се случи на всеки. Главни герои в нея са Боян Арсов и Свилена Николова, която още е студентка в НАТФИЗ и има онова скандинавско излъчване, в което се сблъскват огън и лед. Интригата между тях ще ви държи до самия финал, като във филм – развръзката става ясна накрая.“, споделя Любо Киров.

Емоционалните турболенции между актьорите се случват на фона на живописните заливи на Касандра и Ситония. 15 души екип се грижат за безопасността на тичащия в пресечени местности Арсов и за китариста Ангел Дюлгеров, чието соло избухва върху скала на 30 метра над морската шир.

„Както преди“ има особена сантиментална стойност за Любо Киров, който е автор на текста и музиката към парчето, а в студийните му записи сяда и зад барабаните.

„Хубавите моменти и правилните хора в живота ни ни движат в посоката, в която трябва да вървим, за да сме още по-добри версии на себе си. Когато ги изгубим, започва голямото лутане и малките битки в стремежа ни всичко да е както преди. Тази песен ми напомня, че истинската любов изисква да останеш буден, да загърбиш егото, да даваш, без да полагаш усилие. Иначе рискуваме да я изгубим.“, откровен е изпълнителят.

Очаквайте премиерата на „Както преди“ днес, 31 май, в 19:00 часа в официалния YouTube канал на Любо Киров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!