#Любов от звездите на „Планета“

Вижте домашните любимци на звездите на „Планета“

Маркирани с #Любов са много от снимките, които звездите на телевизия “Планета“ публикуват напоследък. Те всеки ден получават любов от своите фенове в огромни количества. Връщат я към публиката, но специално място в сърцата им имат и техните домашни любимци.

Сред най-коментираните кадри са тези на Бамби – кучето сензация в живота на Емрах и Фики Стораро. И докато по-малкият брат е поел грижите за него, то Фики побърза да го снима в последния си видеоклип – “Брой до 12“. Куче от семейството на померан подари и Емануела на своя малък син – Димитър. Първите кадри с него носеха шеговитото послание “Някой вече си има мечо вкъщи“. Пословична е любовта на Глория към нейния мини шпиц Принц, както и на Райна към мини пинчера Карпуз.

Друга предпочитана от изпълнителите порода е йоркширският териер, а такива кученца вкъщи имат Анелия, Ани Хоанг, Кали и Татяна.
Към дребните породи са се ориентирали още Роксана, Есил Дюран и Карлос, избрали за домашен любимец животни от породите чихуахуа, руски той териер и мопс. Карлос отглежда още котка и риби, а често се снима и с други животни.

Предпочитания към котките имат Ваня и Яница и докато изпълнителката на “Втори живот“ отглежда бенгалска котка, то Яница се грижи за черен котарак, който сам я е избрал за стопанин. Тези дни Димана сподели снимка с пъстър папагал и това породи въпроса дали пък изпълнителката няма нов член на семейството си.

#Любов може да бъде поставен и под някои от последните снимки на Галин и Лазар, както и на мениджъра на телевизия “Планета“, които показват пристрастия към по-големите породи кучета. “Обичате ли кучета“ попита Галин феновете си под снимка с лабрадор, а Лазар се щракна с голдън ретрийвър.

Д-р Хари Янакиев често отскача до Френската ривиера, където го очаква неговата любима Бронте от породата бултериер. На нейните лудории той дори посвети и музикална импресия от поредицата “Картини от света“ със заглавие “Кучето и морето“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!