Любимото лятно турне на феновете се завръща

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “НиколаВапцаров” ще се качат DARA, Криско, Pavell&VenciVenc’, СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.

След кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola TheVoiceHappy Energy Tour се завръщат с нови проекти и музикални изненади. Именно жителите и гоститена град Банско ще са сред първите, които ще чуят на живо новия хит на Pavell&VenciVenc’ – “Добър живот“.

СкандаУ от своя страна обещаха лично да благодарят за подкрепата на техните фенове за милионите гледания на „Чужди усмивки“ и „Хайвера“.

Турнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 3 години.

На 15 септември, на финала на турнето в София,топ артистите на България ще зарадват своите почитатели, а те от своя страна обещават незабравими емоции до лятото на 2019 г.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!