Луна: С Лили Иванова имаме реална прилика във външността си

Луна прие предизвикателството да участва в новия сезон на шоуто за преобразявания. Тя говори за образа, който избра да представи в първия епизод на риалитито.

„Трудно се съгласих да участвам в „Като две капки вода“. Имах планирано пътуване в Австралия, където прекарвам част от времето си. Приех, за да направя шоуто. Първото ми изпълнение, песента „Панаири“ на Лили Иванова, беше личното ми послание към зрителите. От дете пея нейните песни, знам ги наизуст и мога да кажа, че тя предопредели моя път на певица. Познавам Лили Иванова лично. Не само имаме съвпадение в първата буква на имената си, но имаме реална прилика във външността си. Качих в социалните мрежи мои снимки от дете, на които това се вижда ясно“ – разказва изпълнителката в „Здравей, България“ по NOVA.

Луна като Лили Иванова в „Като две капки вода“

За бъдещите превъплъщения фолк звездата е категорична: „Не се притеснявам от мъжките образи, които могат да ми се паднат в шоуто. Участвам, за да се забавлявам. Уважавам силно хората, които работят в шоуто. Поздравявам Маги Халваджиян, който е изключителен професионалист и целия екип, който стои зад реализацията на „Като две капки вода“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!