Луна показа какво си купи с хонорара от "Като две капки вода" / ВИЖ

Луна показа какво си купи с хонорара от „Като две капки вода“ / ВИЖ

Луна показа какво е купила с хонорара си от „Като две капки вода“. Фолк легендата разкри пред почитателите си в социалната мрежа, че вече се радва на нов имот.

Тя показа снимки и видео и като не скри, че именно изкараните от шоуто за преобразявания пари е инвестирала в новата си придобивка.

„Нов дом, нови емоции, красота и любов съпътстват живота ми. Бъдете като мен: обичайте, радвайте се и ценете всичко по пътя си. Създавайте, не рушете“ – хвали се певицата.

LUNA 👑 #QUEENНов дом,нови емоции,красота и любов съпътстват живота ми.Бъдете като мен: обичайте,радвайте се и ценете…

Публикувахте от Luna Yordanova в Вторник, 13 октомври 2020 г.

„Благодарение на брилянтното си участие в поредния формат, в който приех да участвам, си подарих прекрасен апартамент на морето! Тук ще се подготвям за следващите си изяви които ми предстоят, за да се забавляваме заедно! Аз определено се забавлявам и определям правилата. Знаете, че съм най-добрата“ – заявява още попфолк звездата.

Луна шокира с нова пластична интервенция/ ВИЖ

 

Реклама

3 коментара към “Луна показа какво си купи с хонорара от „Като две капки вода“ / ВИЖ”

  • Стилян каза:

    Луна, че е психо ясно. Защо не публикувате за Сашка Васева? Жената тези дни навърши 54 и се помоли за дарение, за да може да се въстанови?

  • Ралица каза:

    Кой ли е дал толкова много пари, не е от хонорар, ем да то на курвите се плаща и да престане да казва че няма 50 години, тая луда луна е на 59

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!