Луна: Аз съм роб на абсолютно всичко

Луна признава, че не поставя на първо място материалните неща, защото те са преходни. Фолк легендата е щастлива, че публиката я следва и харесва проектите й.

„В крайна сметка стигнах до заключението, че съм роб на абсолютно всичко, което желаят хората, и го правя с най-голямо удоволствие. На мен ми допада да бъда роб, да изпълнявам желанията на обществото, на хората, които се радват на всичко, което създавам, защото то е за тях, то не е за мен, аз нямам нужда от нищо.“ – казва певицата в „Папараци“.

Обича да пътува в чужбина, често е в Австралия, където успява да избяга от популярността си. Там се чувства прекрасно и се зарежда с позитивизъм.

„Искам да отстоявам позициите, предназначението на духа, той е на първо място. После степенувам всичко свързано с физическото ни тяло. Учителят Петър Дънов отговаря на много голяма част от моите въпроси, това са практики и познание, които практикувам от много години.“ – обяснява изпълнителката.

Луна разрива, че пише книга за живота си.

„Няма нищо лошо във финансовото благополучие, но трябва преди това да си бил господар на сиромашията. Когато си бил господар на сиромашията, ти можеш да боравиш с тези финансови облаги, да ги разпределиш правилно. Благата са бедствие за неподготвения човек.“ – подчертава тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!