Луна: Аз съм извън матрицата

Луна, която беше част от осмия сезон  на„Като две капки вода”, разказва как е получила покана за участие в шоуто за преобразявания. На финала тя се представи с песен на Мария Илиева.

„Броени часове след излизането на моя много лична за мен песен „Ти моя път” ми се обадиха от прекрасното предаване „Като две капки вода”, за да ми предложат участие. Аз имах самолетен билет за Австралия. Върнаха ме от летището, за да направя шоуто” – разказва тя в „На кафе“.

Фолк звездата признава, че трудно е приела поканата, защото е имала планирани ангажименти извън България. Нейната сестра я е посъветвала да остане и да приеме поканата за участие, за да затвори цикъла на изяви във всички формати.

Изпълнителката разказва, че част от творческия ѝ път е преминал през ефира на NOVA и се радва, че е била част от култови предавания.

„Ситуацията, през която преминахме всички, доказва нашия професионализъм. Аз бях единствената попфолк певица, която работеше през тези три месеца и то под прожекторите на прекрасна сцена, която ми даде възможност да се изявя по начин, по който аз самата съм преценила. Нямах никакви ограничения. Исках всичко да е по-разчупено, да се излезе от матричния коловоз, защото в мен има изключително много енергия. Животът ми навън ме е направил творец, който възприема едно поведение на безграничност – искам да се раздавам непрекъснато. Аз се определям като артист извън матрицата” – разказва тя.

От образите си на сцената на „Като две капки вода” най-много харесва този на Лили Иванова.

„Това е певицата, която е част от моя живот и от моя път на творец. Израснах с нейните песни. Моите родители държаха да спазвам нейното поведение. Учила съм и продължавам да се уча от нея” – споделя фолк легендата.

„За мен провалът и победата нямат никаква стойност. След време това ще го разберат и новите изпълнители. Най-важното е, че съществуват подобни формати, където ние можем да се изявяваме и да радваме публиката и нашите фенове. Това е най-силният момент за мен” – коментира певицата.

3 коментара към “Луна: Аз съм извън матрицата”

    • Недей да искаш да умра скоро , грехота е Варна каза:

      Човек за да стане нормален, значи трябва живота му да стане тва което иска, за да му е добре и на него човек ! Така стоят нещата !

  • Анонимен каза:

    Луна – тя е пълна със говна!!!
    Израсла с песните на Лили?!? Ти ли ма , виеш като вълк ма! Треторазрядна певачка, измислени песни сама си ги слушаш защото никой не ти ги слуша. Предлагам ти да си търсиш в Билла,ставаш страхотна касиерка или зъболекарка. Евтин бабуняк

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!