Лоренцо на Софи Маринова: Осъзнах, че не съм за сериозна връзка

Синът на ромския славей Софи Маринова – Лоренцо, който наскоро навърши своето пълнолетие, следва стъпките на майка си на музикалната сцена. Актуалният му солов сингъл „Нещастен“ се радва на популярност сред попфолк феновете.

Баладата стана повод младият певец да разкаже за своите любовни разочарования, както и за съветите и отношенията със своята майка Софи.

„С „Нещастен“ исках да се докажа пред хората, че мога да пея и балади, и всякакъв стил музика. Предстои ми цял живот и ще ви изненадвам с много работи“ – заяви младият талант в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Майка му участва в песента с бек вокали, без да се намесва в текста и музиката.

Певецът не скри, че изпитва любовни терзания всеки ден. „Циганите сме така – огнени! В момента не съм влюбен, но след един час мога и да стана влюбен. В момента малко съм се поспрял заради мерките. Иначе постоянно с нашата компания не се спираме“ – признава той.

Досега само с едно от своите гаджета е запознавал майка си, защото връзката им била по-сериозна, но това вече е минало, обясни изпълнителят и заключи: „Осъзнах, че не съм за сериозна връзка“.

Като всеки младеж в тази крехка възраст, Лоренцо все още се колебае по кой път да поеме твърдо. Освен, че пее, вече има мераци и за голямата сцена и киното.

Следваща му песен ще бъде съвместен проект със Софи Маринова. „Подготвили сме много страшен проект. Много се занимавахме с тази песен – относно текст, клип, дрехи, абсолютно всичко. Март месец ще излезе, няма да казвам точна дата“ – загатна той.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!