Лоренцо: Може да съм нескромен, но си го позволявам

Лоренцо атакува с „Парти мишената“

Лоренцо е готов с новия си проект. Наследникът на Софи Маринова този път атакува с „Парти мишената“. Това е заглавието на новия му сингъл. Песента вече е записана, а видеоклипът е заснет. „Наближава премиерата на песента и адреналинът е на макс. Съвсем скоро видеото ще взриви ефира на ФЕН ТВ и каналът в YouTube – FENTVBULGARIA “ – анонсират от екипа на изпълнителя.

„Парти мишената“ е бърза песен, която носи много настроение и предизвиква стокаратови усмивки. Абе, слушаш я и ти се живее, и ти се хапва, и ти се пийва, и въобще ти е супер готино. Може да съм нескромен, но си го позволявам, защото парчето ми е убийствено яко и в унисон с лятото е просто БОМБА“ – категоричен е младият певец.

„Искам да ви представя екипа, с който работих, и без който „Парти мишената“ нямаше да е факт. Музиката и аранжиментът на парчето са дело на невероятния Деян Асенов, а текстът – на моята любима Лора Димитрова. За видеоклипа,след Слави Трифонов, Криско и Тита, и аз се оставих в ръцете на най- добрия, разбира се – Кирил Киров – Кико. Аз му благодаря от сърце, че работих с него, защото е гранде професионалист и знае, защо е на снимачната площадка. Този човек гори в работата си и те кара да се чувстваш велико, Стана мега яко, мега красиво и нямам търпение да ви го представя, приятели.Остават броени дни до премиерата на „Парти мишената“ и гърмим мощно“ – споделя още Лоренцо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!