Лили Иванова промотира нови песни на концертите си в НДК

Лили Иванова ще представи три нови песни по време на концертите си в зала 1 на НДК. Спектаклите са в три последователни дни – 25, 26 и 27 октомври, а билетите вече са почти разпродадени.

Трите концерта в София са своеобразна кулминация на тазгодишното национално турне на Примата на българската музика. Концертите от турнето са обединени под мотото „За пълноценни мигове с музиката“.

Лили Иванова и екипът й музиканти вече активно репетират и работят по трите нови песни. Любопитното е, че в една от тях има и международно присъствие.

Сингълът „Мигът и любовта“,  по музика на Веселин Веселинов-Еко и текст на Иван Тенев, е със специалното участие на гост-изпълнителя на бандонеон – Жилберто Перейра. Роден в Аржентина, той е един от най-популярните изпълнители на танго репертоар и ученик на Астор Пиацола.

Другите  две песни са „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров и „Главна роля“ по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!