Лили Иванова на 80: Важно е какво ще оставиш след себе си

Лили Иванова е символ на българската музика

Примата на българската музика Лили Иванова днес навършва 80 години. Тя призна, че на този ден прави винаги нещо специално.

„Не обичам фойерверки, но най-близките ми приятели винаги са с мен“, каза певицата пред bTV.

За именитата българска звезда най-важното е да остави нещо след себе си.

„Много е важно обаче какво – къщата ще се срути, само изкуството е вечно. Аз няма какво да оставя, освен творчеството си“ – заяви Иванова.

Най-скъпи за легендарната певица са публиката, песните и текстовете. Категорична е, че оценката на хората за творчеството й е много важна за нея.

„Ние сме едно цяло с публиката и така вървя през годините“ – сподели Лили Иванова. Не живее в миналото и за нея е важно какво се случва днес.

Лили Иванова е категоричният символ на българската песен. Музиката ѝ съпътства живота на поколения българи. Остава вярна на стила си и няма да отпразнува шумно рождения си ден. Предпочита да застане пред своята публика, която ѝ отговаря само с уважение.

Най-големият комплимент за един артист са разпродадените месеци напред зали, а и тази година националното турне на Лили Иванова, което преминава през най-големите спортни арени в страната, е разпродаден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!