Лилия Семкова от „Фермата“ с първа самостоятелна песен

Лилия Семкова представя днес своята първа самостоятелна песен – модерна интерпретация на обичаната „Я кажи ми, облаче ле бяло“. Славеят на „Фермата 4: Съединение“ започна работа по проекта веднага след отпадането си от телевизионното риалити.

Лилия е на 24 години е бесарабска българка. Родена е в село Городне, Украйна, където живеят повече от 5000 наши сънародници. Занимава се с музика от 5-годишна и е носител на наградата „Златният глас на Бесарабия“.

Въпреки че е звезда в родината си, талантливата изпълнителка решава да се завърне в България, където се надява, че ще изживее живота си. Лили е студентка в първи курс в УНСС, когато се записва на кастинг за предаването „Фермата“.

Продуцентите на хитовото риалити са впечатлени от борбения дух и желанието й да възвърне на българите нужното родолюбие и познаване на българските традиции, което в нейните очи все повече липсва. Гласовитата певица се превръща и в един от най-обичаните от публиката участници.

„Я кажи ми, облаче ле бяло“ е емблематична за Лилия Семкова песен – изпълнява я почти всяка вечер по време на престоя си във „Фермата“.

„След като отпаднах от предаването, получих страшно много съобщения в социалните мрежи. Бях изненадана, че толкова много хора ми пишат и то все положителни неща. Във всяко второ съобщение имаше и молба да запиша „Облаче ле бяло“. Тогава реших, че трябва да го направя, за да зарадвам всички тези мили хора, които са отделили от времето си да ме поздравят, окуражат и демонстрират уважението си към мен.“, развълнувано сподели Лили.

Аранжиментът на „Я кажи ми, облаче ле бяло“ е дело на Русан Урманов, а смесването и мастерингът – на Калин Георгиев. Двама талантливи музиканти също имат ярко присъствие в песента – Недялко Недялков (кавал) и Росен Парлапанов (пиано).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!