Лилия Семкова от „Фермата“ със специална изява

Гласовитата участничка от „Фермата“ Лилия Семкова ще вземе участие в международния фестивал на маскарадните игри – „Сурва“ в град Перник на 25 януари /петък/ от 19.30 ч. Тя бе специално поканена от организаторите, за да представи бесарабската общност в програмата „Приятели без граници“.

Талантливата певица е подготвила много изненади за посетителите. Разбира се, стартът е отреден за първия й самостоятелен проект„Я кажи ми, облаче ле бяло“, с който тя спечели сърцата на телевизионните зрители.

Преди няколко дни Лилия се завърна от Украйна, където посети своите родители и потърси съвет от тях коя песен да изпълни на голямата сцена.

“Съкровищницата от бесарабски песни в моето село Чийший е наистина голяма и необятна. Срещнах се и с много баби, за да ги попитам какво да изпея на „Сурва“. Те са запознати с всички български традиции и мисля, че ми дадоха най-правилния съвет. Ще запазя в тайна какво точно ще изпея от моя край, но вярвам, че ще се хареса на хората.“, сподели Лилия.

Тя ще поднесе на публиката и китка с едни от най-хубавите фолклорни песни. Посетете фестивала „Сурва“ в Перник от 25 до 27 януари и станете част от магията на маскарадните игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!